Hoppa till sidans innehåll

Angående Corona


 

Nya närvaroregler/ restriktioner p.g.a. ökad Coronaspridning i Dalarna 

 

Då vi också fått en ökad smittspridning i länet, så har vi fattat beslut att inte tillåta mer än 5 vuxna personer på våra inomhusmöten. Som vuxen räknas om man är född före 2005. 

 

Detta gäller även gymmet vilket gör att inte fler än 5 personer samtidigt får vistas där.Om det skulle vara 5 personer i lokalen när du kommer så rekommenderar vi utegymmet söder om klubbhuset tills någon lämnar lokalen. 

 

För att alla ska kunna träna säkert när man vill, uppmanas alla att inte vara i lokalen mer än 1 timme åt gången, då borde det inte uppstå någon trängsel. Skulle man vilja träna mer per dag, så kan man kanske komma tillbaka senare under dagen. 

 

För övrigt gäller som vanligt att man tvättar händerna och torkar av redskap före/efter användning och att man håller avstånd till andra i lokalen. 

 

Nya regler införs den 1/6, vilket innbär för oss att publik som inte överstiger 300 personer utomhus kan titta på matcher/träningar/tävlingar dock med viss distans då man tex. går på toaletter och köper något i kiosken etc.

Reglerna för inomhusaktiviteter ändras inte, utan gäller som förut enligt ovan.

Se även denna länk om planen för avvekling av restriktionerna.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/maj/forslag-om-anpassade-smittskyddsatgarder/

 

CORONAVIRUSET

Styrelsen för Djurmo Sifferbo IF har tagit beslut om att i nuläget fortsätta hålla träningar för våra medlemmar i enlighet med Folkhälsomyndighetens uttalande den 13/3. Folkhälsomyndigheten anser att de som är friska ska fortsätta att röra på sig, det mår alla bra av.
Vi utgår ifrån att alla som har någon form av symtom på sjukdom håller sig hemma för att visa respekt mot sina medmänniskor.
Givetvis respekterar vi och har full förståelse om aktiva stannar hemma oavsett sjukdom eller ej. Om våra ledare på eget initiativ inte vill hålla en träning är det den enskilde ledarens beslut.

Vi fortsätter att följa de direktiv som kommer och vid minsta förändring som påverkar verksamheten kommer vi att meddela er.

I övrigt sunt förnuft och vi hänvisar även till RF. www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/internationellaresorocheventuellriskforsmittspridning

Styrelsen Djurmo Sifferbo IF 

Huvudsponsorer

Guldsponsorer
 
 
 
 
 

 

Silversponsorer

 

Postadress:
Djurmo Sifferbo IF
Lönnvägen 6
78562 Djurmo

Besöksadress:
Lönnvägen 6
78562 Djurmo

Kontakt:
Tel: 0241671850
E-post: This is a mailto link

Se all info